Spoštovani kupci. Obveščamo vas, da se bodo s 1. 2. 2021 dvignile cene artiklov znotraj kategorije Alu profilna tehnika za 5%.

SCHNEEBERGER Linearna tehnika

Kroglična tirna vodila in vozički 

Schneeberger linearna vodila v spletni trgovini! Spletna trgovina

Linearna kroglična vodila SCHNEEBERGER MONORAIL BM imajo odlične dinamične lastnosti in številne komercialne prednosti. Zasnovana so z majhnim številom pametno razporejenih komponent in posledično majhnega števila prehodov kroglic kar zagotavlja odlične vozne lastnosti, zelo tiho delovanje, nizko trenje ter visoke hitrosti linearnih pomikov. Trapezna oblika prereza tirnega vodila omogoča izredno togo konstrukcijo vodila in vozička ob enem pa je omogočeno znatno zmanjšanje časa servisiranja, saj se lahko dodatni brisalci menjajo brez demontaže linearnega vozička. Sistem tesnil na tirnem vozičku zagotavlja največjo zanesljivost, skupaj z dolgo življenjsko dobo. Ta robustna in ekonomična vodila zaokrožujejo paleto SCHNEEBERGERjevih izdelkov za industrijske aplikacije z visokimi zahtevami glede hitrosti, zanesljivosti in doslednih lastnosti delovanja.

Schneeberger kroglično tirno vodilo.jpg

Pošlji povpraševanje! [email protected]

Valjčna tirna vodila in vozički

 

Visoka togost, odlična dinamična in statična nosilnost in izjemna lahkotnost gibanja so glavne značilnosti valjčnih tirnih vodil MONORAIL MR proizvajalca Schneeberger. Te lastnosti imajo omogočajo višjo stopnjo obdelave, hkrati pa povečujejo geometrijsko natančnost in površinsko kakovost obdelanih obdelovancev. Visoka togost valjčnih vodil MONORAIL MR zagotavlja izboljšano vibracijsko vedenje, manjše amplitude vibracij in s tem podaljšano življenjsko dobo orodja. SCHNEEBERGER je sistematično uporabil svoje dolgoletne izkušnje pri načrtovanju, proizvodnji in uporabi tirnih vodil z valjčki za dosego čim manjšega trenja. Zato so vodila MONORAIL MR stroškovno učinkovita in ustrezajo izzivom sodobnega strojnega oblikovanja.

Schneeberger valjčna tirna vodila MR.jpg

Miniaturna tirna vodila - MINISLIDE

 

MINISLIDE predstavlja najnovejšo generacijo miniaturnih tirnih vozičkov in vodil Schneeberger za izjemno zahtevne aplikacije. Zelo robustni in zanesljivi so v vseh aplikacijah zaradi njihovega gladkega delovanja, natančnosti in dolge življenjske dobe. Modeli MSQ 7, MSQ 9, MSQ 12 in MSQ 15 so opremljeni z visoko precizno in robustno kletko kroglic. Kletka je narejena iz visoko kakovostne plastike. Ta kompakten in robusten dizajn z najmanjšim številom integriranih komponent zagotavlja visoko zanesljivost v vseh pogojih delovanja.

Schneeberger miniaturna linearna vodila

 
Izdelki linearne tehnike v spletni trgovini!
Spletna trgovina

Nerjaveča tirna vodila in vozički

 

Linearna vodila iz nerjavečega jekla SCHNEEBERGER MONORAIL BM WR / SR so namenjeni za aplikacije, pri katerih običajni antikorozijski premazi niso zadostni. To se pojavi v okolju, kjer so linearna vodila podvržena nastanku korozije (vlažna okolja, velike spremembe temperature...) in v aplikacijah, kjer ni dopusten pojav nastajanja delcev iz antikorozijskih premazov.

 

Ne najdete kar iščete? Kontaktirajte nas tukaj.

 

Preberite izkušnje kupcev

 • Tuli - Jure Pleško
  Posted by:

  Zaposlujemo: Strokovni svetovalec v prodaji, smer strojništvo

  Zaradi povečanega obsega dela iščemo izkušenega strojnika za svetovanje končnim kupcem v prodaji. Idealen kandidat bo imel poleg ustreznega tehničnega znanja tudi smisel za delo s strankami in občutek za prodajo....

  Več
 • Tuli - Jure Pleško
  Posted by:

  S hvaležnostjo v 2021

  Tuli je družinsko podjetje in božično novoletne praznike preživljamo v krogu naših družin. Zato bo naše delovanje med prazniki nekoliko okrnjeno....

  Več
 • Tuli - Jure Pleško
  Posted by:

  6 najboljših veznih elementov za aluminijaste profile

  Aluminijasti profili so za inženirje odrasla različica Lego kock. Najboljši način za opis teh profilov bi bil, da so poceni, lahki in preprosti. Č...

  Več
Vse