Pridobite članske popuste! Registracija

Vodila s kotalnimi ležaji

Sistemi linearnih vodil LGB in CI s kotalnimi ležaji so zasnovani za aplikacije z omejenim prostorom in majhnimi obremenitvami. Tirnice so izdelane iz eloksirane aluminijeve zlitine z dvema kromiranima jeklenima osema. Voziček je izdelan iz eloksiranega aluminija z jeklenimi ležaji.

Linearna vodila AV in AD s kotalnimi ležaji so v glavnem izdelana iz lahkega materiala iz aluminijeve zlitine. Štiri ležaji znotraj vozička tečejo na jeklenih okroglih vodilih. Še posebej so primerni za uporabo v sistemu za transport materiala in avtomatskih proizvodnih linijah.

Sistemi linearnih vodil LGA imajo vodilo iz eloksirane aluminijeve zlitine z dvema kromiranima jeklenima osema. Vozički so sestavljeni iz eloksirane plošče iz aluminijeve zlitine, štirih krogličnih ležajev, 2 kosov koncentričnih vijakov in 2 ekscentričnih vijakov ter 2 kosa plastičnega mazalnega pokrova.

Linearna vodila tipa R s kotalnimi ležaji in so na voljo v 3 dimenzijah. Vodila so izdelana iz eloksiranega aluminija. Kolesa so na voljo iz plastike ali jekla. Voziček ima lahko 3 ali 5 ležajev. Ta linearna vodila so primerna za obremenitve od 90 N do 700 N.

Vodila s kotalnimi ležaji so primerna za rabo v avtomatiziranih sistemih in linearnih aplikacijah. Odlikujejo jih predvsem odlične karakteristike v najagresivnejših okoljih. Za mazanje ni potrebe in maksimalne hitrosti obratovanja so visoke. Na voljo imamo razno izbiro tirnic in pripadajočih vozičkov.

Poleg vodil in vozičkov z ležaji, ki jih lahko najdete v spletni trgovini, vam nudimo tudi široko ponudbo ležajev z V utori, V vodila in ostalih vodil s kotalnimi ležaji drugih premium proizvajalecev. Z široko mrežo dobaviteljev nudimo največjo izbiro vodil s kotalnimi vežaji različnih proizvajalcev po konkurenčnih cenah in z izjemno hitrimi dobavami za vse vrst vodil. Na sledečih povezavah lahko najdete tudi kataloge in opise glede na posameznega proizvajalca linearne tehnike: Bosch-RexrothINAHepcoMotion in THK

Pošlji povpraševanje!
info@tuli.si

Ne najdete kar iščete? Pošljite povpraševanje!
V ponudbi imamo veliko izbiro ležajev, tako prestižnih znamk kot cenejših. Izbirate lahko na primer med proizvajalci Bosch-Rexroth, INA, Schneeberger, HepcoMotion, TBI Motion, SKF, Hiwin, THK, NB; GMT, NSK in Ingus.
Pošljite povpraševanje

Baza znanja

 • Tuli - Jure Pleško

  Linearna vodila in ležaji so bistveni sestavni deli strojev CNC, saj vodijo gibanje orodja z visoko natančnostjo, hkrati pa zmanjšujejo trenje ter ...

  Več
 • Tuli - Jure Pleško

  Trapezna navojna vretena, pogosto imenovana preprosto trapezna vretna ali navojna vretena, so preproste pogonske komponente, ki skupaj z maticami pret...

  Več
 • Tuli - Jure Pleško

  Ležaji so temeljni sestavni deli strojev, ki omogočajo nemoteno gibanje in zmanjšujejo trenje v številnih aplikacijah. V tem izčrpnem vodniku,...

  Več