Linearna tehnika

Izdelki za linearno tehniko v spletni trgovini po nizkih cenah. Izbirate lahko: kroglična vretena, kroglične matice, tirna vodila, linearne puše/ležaji, trapezna vretena, trapezne matice, linearne aktuatorje, vodila s kotalnimi ležaji in okrogla vodila. Iz naše široke ponudbe boste definitivno našli najboljšo rešitev za vaš CNC stroj, 3D tiskalnik ali podobno aplikacijo. Vsa vodila, gredi in letve je mogoče razrezati na želeno dolžino. Dobava je možna po vsem svetu.

Poleg izdelkov, ki jih lahko najdete v spletni trgovini, vam nudimo tudi široko ponudbo linearni vodil, vozičkov, krogličnih vreten in ostalih izdelkov linearne tehnike drugih premium proizvajalecev. Z široko mrežo dobaviteljev nudimo največjo izbiro linearni vodil in krogličnih vreten različnih proizvajalcev po konkurenčnih cenah in z izjemno hitrimi dobavami za vse vrst vodil. Na sledečih povezavah lahko najdete tudi kataloge in opise glede na posameznega proizvajalca linearne tehnike: Bosch-Rexroth, INA, Schneeberger, HepcoMotion, TBI Motion, SKF, Hiwin, THK, NB, GMT, NSK in Igus

Pošlji povpraševanje!
info@tuli.si

Ne najdete kar iščete? Pošljite povpraševanje!
V ponudbi imamo veliko izbiro ležajev, tako prestižnih znamk kot cenejših. Izbirate lahko na primer med proizvajalci Bosch-Rexroth, INA, Schneeberger, HepcoMotion, TBI Motion, SKF, Hiwin, THK, NB; GMT, NSK in Ingus.

Pošljite povpraševanje

Preberite izkušnje kupcev