Pridobite članske popuste! Registracija

Rotacijski aktuatorji

Rotac Plus AUTOMATIONWARE:

 

Nova serija rotacijskih aktuatorjev  dopolnjuje ostale izdelke Automationware programa na podlagi naših izkušenj pri načrtovanju izdelkov po meri, kar omogočajo prilagodljivost pri širokem razponu aplikacij.

Uvedene so različne novosti, kot so dvojno uležajena  gred, visoko zmogljiv sistem jermenskega prenosa, jermenico brez povratnega sunka  in regulacija napetosti z mikrometrsko nastavitvijo.

Stranka lahko sistemu Rotac Plus doda pogon po lastni izbiri, pri čemer ostajajata ponovljivost in natančnosti nespremenjeni, zahvaljujoč stabilnosti mehanskega prenosna.

Rotac Plus je na voljo v 6 velikostih: 48, 65, 85, 100, 130 in 200 v ohišju iz aluminija z natančno obdelavo na površinah in  izvrtinami na vseh straneh za enostavno namestitev.

(AwareVu  patent za avtomatizacijo, ki preprečuje tridimenzionalne vibracije z uporabo elektronskega sistema v podstavku cilindra, lahko nadzoruje sistem prek omrežja Wi-Fi in in preverja napake v delovanju.)

 

GALERIJA IZDELKOV

 

 

AW Logo.jpg

 

 

Ne najdete kar iščete? Pošljite povpraševanje!
V ponudbi imamo veliko izbiro ležajev, tako prestižnih znamk kot cenejših. Izbirate lahko na primer med proizvajalci Bosch-Rexroth, INA, Schneeberger, HepcoMotion, TBI Motion, SKF, Hiwin, THK, NB; GMT, NSK in Ingus.
Pošljite povpraševanje

Baza znanja

 • Tuli - Jure Pleško

  Linearna vodila in ležaji so bistveni sestavni deli strojev CNC, saj vodijo gibanje orodja z visoko natančnostjo, hkrati pa zmanjšujejo trenje ter ...

  Več
 • Tuli - Jure Pleško

  Trapezna navojna vretena, pogosto imenovana preprosto trapezna vretna ali navojna vretena, so preproste pogonske komponente, ki skupaj z maticami pret...

  Več
 • Tuli - Jure Pleško

  Ležaji so temeljni sestavni deli strojev, ki omogočajo nemoteno gibanje in zmanjšujejo trenje v številnih aplikacijah. V tem izčrpnem vodniku,...

  Več