Treecelet - sadimo drevesa

V podjetju Tuli d.o.o. smo se odločili za sodelovanje pri projektu Treecelet sajenja dreves. Treecelet s pomočjo sajenja dreves na ogroženih področjih sveta pomaga ohranjati našo Zemljo, kot jo poznamo, tudi za naše zanamce. K sodelovanju smo pristopili, ker verjamemo, da je trajnostni pristop tudi pri poslovanju edina prava pot.  

V prvi polovici leta 2021 smo zato kupili 1000 dreves. Po eno drevo za vsako spletno naročilo, ki smo ga prejeli v tem času. S tem smo vrnili nekaj malega naši Zemlji, ter vabimo tudi vse naše kupce in ostala podjetja k podpori projekta Treecelet. V naši spletni trgovini zato na blagajni ponujamo tudi možnost nakupa drevesa.  

Števec posajenih dreves Tuli in njihov vpliv na okolje si lahko ogledate na sledeči povezavi: https://neutral-footprint.com/user/tuli+d.o.o.+ljubljana/

Zakaj kupiti in posaditi drevo:

- Pomagaj rešiti planet. Drevesa vežejo ogljikov dioksid, zaradi česar so najučinkovitejša naravna rešitev proti klimatskim spremembam.

- Ustvarjaj boljšo prihodnost za mlajše generacije. Drevesa ohranjajo zemljo vlažno, ki omogoča pridelovanje zdrave hrane.

- Ustvarjaj poštene službene priložnosti za vse. Sajenje dreves in izdelovanje zapestnic je pravično plačano.

Več informacij o projektu Treecelet na https://treecelet.si/

Treecelet