Treecelet - sadimo drevesa

V podjetju Tuli d.o.o. smo se odločili za sodelovanje pri projektu Treecelet sajenja dreves. Treecelet s pomočjo sajenja dreves na ogroženih področjih sveta pomaga ohranjati našo Zemljo, kot jo poznamo, tudi za naše zanamce. K sodelovanju smo pristopili, ker verjamemo, da je trajnostni pristop tudi pri poslovanju edina prava pot.  

Za začetek smo kupili 1000 dreves. Po eno drevo za vsako spletno naročilo, ki smo ga prejeli v tem času. S tem smo vrnili nekaj malega naši Zemlji, ter vabimo tudi vse naše kupce in ostala podjetja k podpori projekta Treecelet. V naši spletni trgovini zato na blagajni ponujamo tudi možnost nakupa drevesa.  

Števec posajenih dreves Tuli in njihov vpliv na okolje si lahko ogledate na sledeči povezavi: https://neutral-footprint.com/user/tuli+d.o.o.+ljubljana/

Zakaj kupiti in posaditi drevo:

- Pomagaj rešiti planet. Drevesa vežejo ogljikov dioksid, zaradi česar so najučinkovitejša naravna rešitev proti klimatskim spremembam.

- Ustvarjaj boljšo prihodnost za mlajše generacije. Drevesa ohranjajo zemljo vlažno, ki omogoča pridelovanje zdrave hrane.

- Ustvarjaj poštene službene priložnosti za vse. Sajenje dreves in izdelovanje zapestnic je pravično plačano.

Več informacij o projektu Treecelet na https://treecelet.si/

Treecelet