Vsak kupec ima možnost brez kakršnegakoli pojasnila kupljeni artikel vrniti 14 dni po njegovem prejemu in je upravičen do povračila vrednosti artikla, brez navajanja razloga za svojo odločitev. Če ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašim potrebam je razumljivo, da ga boste želeli vrniti. Vsak kupec lahko izdelek vrne na naš naslov:

Tuli d.o.o., Ljubljana

Pot čez gmajno 7

1000 Ljubljana

Slovenija

Artikel kupec ob vračilu pošilja na lastne stroške in je do povrnitve celotne kupnine upravičen, če je artikel v enakem stanju kot nov, v originalni embalaži ter z vso pripadajočo opremo, navodili, priročniki, oziroma z vsem kar sodi k artiklu. V primeru kakršnihkoli poškodb ali sledi obrabezmanjšani količini, in podobnih primerih, si podjetje Tuli d.o.o., Ljubljana pridružuje pravico, da vračilo zavrne oziroma izplača le del kupnine. Povračilo denarja se izvede v roku 30 dni po prejetju vrnjenega artikla in je mogoče le v obliki nakazila na kupčev račun, oziroma v obliki dobropisa pri naslednjem nakupu v spletni trgovini. Kupcem svetujemo, da se pri pošiljanju odločijo za zavarovanje pošiljke in čim bolj pazljivo zapakirajo blago.

Vračilo ni možno za artikle naročene po naročilu, kot na primer izdelki odrezani na določeno mero in izdelki z dodatnimi obdelavami.

Prosimo vas, da spodnji dokument natisnete in izpolnite ter ga priložite k izdelku.

REKLAMACIJSKI ZAPISNIK