Pridobite članske popuste! Registracija

Linearni aktuatorji Mech Line

Zanesljivi in priljubljeni linearni aktuatorji Mech Line so idealni za industrijsko uporabo pri srednje velikih obremenitvah. Odlikuje jih odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo. Linearni aktuatorji oz. električni cilindri Mech Line so zato odlična alternativa pnevmatskim ali hidravličnim cilindrom z izjemno nizkimi obratovalnimi stroški.  

Z dolgo življenjsko dobo brez vzdrževanja in širokim naborom dodatkov so linearni aktuatorji Mech Line primerni za zelo širok nabor primerov uporabe. Na voljo so v štirih velikostih, 25 – 32 – 50 – 63, in so združljivi z ISO 15552.

Pošlji povpraševanje! info@tuli.si

V notranjosti se nahaja kroglično vreteno. Linearni aktuator je lahko opremljen s koračnim ali brezkrtačnim elektro motorjem. Moč motorja se lahko prenaša direktno ali z zakasnitvijo.  

Linearni aktuatorji Mech Line so predvideni za standardne delovne hode od 50 mm do 500 mm. Po potrebi se lahko izdela tudi aktuator z nestandardnim hodom. Električni cilinder oz. aktuator Mech Line je primeren za obremenitve od 0,32 kN do 14,6 kN.

linearni aktuator mech line

 

Primeri uporabe:

Pakirni stroji za farmacijo

Linearni aktuatorji so primerni tudi za uporabo v farmacevtskih proizvodnih ciklih, kajti omogočajo manipulacijo embalaže v aseptičnih prostorih. Poleg tega so izredno natančni in zahtevajo minimalno vzdrževanje.

Avtomatizacija proizvodnje

Linearni aktuatorji so nepogrešljivi v sodobnih avtomatiziranih sistemih za paletiranje, raznih proizvodnih linijah in avtomatiziranih skladiščih. Uporabljajo se lahko tudi za nadgradnjo obstoječih strojev in naprav.

Baza znanja

 • Tuli - Jure Pleško

  Matice za aluminijaste profile s T utorom so ključni elementi za zagotavljanje močne in zanesljive povezave v konstrukcijskih sistemih. Namenjene so...

  Več
 • Tuli - Jure Pleško

  Ležaji s poševnim dotikom so bistveni sestavni deli številnih mehanskih sistemov, saj omogočajo visoke hitrosti, natančno pozicioniranje in zanes...

  Več
 • Tuli - Jure Pleško

  Linearna vodila in ležaji so bistveni sestavni deli strojev CNC, saj vodijo gibanje orodja z visoko natančnostjo, hkrati pa zmanjšujejo trenje ter ...

  Več