Spoštovani kupci. Obveščamo vas, da se bodo s 1. 2. 2021 dvignile cene artiklov znotraj kategorije Alu profilna tehnika za 5%.

NSK Linearna tehnika

Kupite NSK linearna vodila na spletu! Obiščite spletno trgovino

Kroglična linearna vodila

 

Proizvodni proces za linearna vodila NSK vključuje proizvodne tehnologije, ki zagotavljajo visoko natančnost in izjemno kakovost. Ponujamo vam obsežno paleto tirnih vodil in vozičkov NSK visoke zmogljivosti in odlične odpornosti na prah, ki ustrezajo potrebam različnih industrij, kot so strojna orodja, oprema za proizvodnjo polprevodnikov, splošne industrijske naprave in medicinska oprema. Različne potrebe strank po izdelkih linearne tehnike NSK lahko hitro in zanesljivo zadovoljimo s ponudbo različnih krogličnih tirnih vodil, kot so miniaturna linearna vodila za posebne specifikacije. Na voljo so različne serije vodil in vozičkov NH, NS, LH, LS, HA in LW.

NSK linearna vodila.PNG

 

Valjčna tirna vodila

 

Valjčna tirna vodila NSK serije RA so bila razvita v odgovor na povpraševanje po linearnih vodilih z visoko nosilnostjo, togostjo, visoko hitrostjo, visoko natančnostjo, visoko kakovostjo in zahtevo po enostavnem vzdrževanju. Linearni vozički RA imajo posebej izdelane kletke valjčkov, ki zmanjšujejo vibracije zaradi dinamike pomikov le teh. Na voljo je celotna linija vozičkov in vodil, od majhnih do velikih in tipov z nizkim profilom. Linearni vozički in vodila NSK imajo dimenzije, ki temeljijo na svetovnih standardih, kar omogočajo zamenjavo, ne da bi spremenili konstrukcijo naprave.

NSK valjčna tirna vodila RA.jpg

Miniaturna Linearna Vodila

Miniaturna linearna vodila NSK so idealna za izdelavo polprevodnikov in medicinsko opremo. Drsnik s krogljico je izdelan tako, da je za približno 20% lažji od običajnih modelov. Miniaturni modeli delujejo izjemno gladko in z zmanjšano intenziteto hrupa. V primerjavi z običajnimi modeli ustvarja tudi manj prahu.

Kroglična vretena in matice NSK

 

NSK kroglična vretena in matice so bili razviti s pomočjo najsodobnejših dognanj tribologije, kar se odraža v vrhunskih kontaktnih površinah vreten. NSK je vodilni proizvajalec krogličnih vreten na svetu najvišje kakovosti, kar je zagotovljeno z izjemnimi tehnikami proizvodnje in kontrole kakovosti. Ponujamo vam celoten izbor krogelnih vreten, od majhnih do zelo velikih velikosti, ki so primerna za strojna orodja, stroje za brizganje in splošne stroje ter za uporabo v posebnih okoljih, kot so oprema za proizvodnjo polprevodnikov in LCD.

NSK kroglična vretena.PNG

Pošlji povpraševanje! [email protected]

Ne najdete kar iščete? Kontaktirajte nas tukaj.

 

Preberite izkušnje kupcev

 • Tuli - Jure Pleško
  Posted by:

  Zaposlujemo: Strokovni svetovalec v prodaji, smer strojništvo

  Zaradi povečanega obsega dela iščemo izkušenega strojnika za svetovanje končnim kupcem v prodaji. Idealen kandidat bo imel poleg ustreznega tehničnega znanja tudi smisel za delo s strankami in občutek za prodajo....

  Več
 • Tuli - Jure Pleško
  Posted by:

  S hvaležnostjo v 2021

  Tuli je družinsko podjetje in božično novoletne praznike preživljamo v krogu naših družin. Zato bo naše delovanje med prazniki nekoliko okrnjeno....

  Več
 • Tuli - Jure Pleško
  Posted by:

  6 najboljših veznih elementov za aluminijaste profile

  Aluminijasti profili so za inženirje odrasla različica Lego kock. Najboljši način za opis teh profilov bi bil, da so poceni, lahki in preprosti. Č...

  Več
Vse