Pridobite članske popuste! Registracija

GAMBINI Zobate letve

Gambini Meccanica nudi svojim strankam katalog standardnih preciznih zobatih letev in zobnikov  – izdelkov, ki dosegajo najvišjo kakovost, zahvaljujoč najboljšim materialom in izkušnjam, ki jih je podjetje pridobilo po letih proizvodnje in sodelovanja s svojimi strankami. Podjetje Gambini Meccanica je bilo ustanovljeno leta 1978 in je specializirano predvsem za proizvodnjo zobatih letev. Danes je certificirano podjetje (UNI EN ISO 9001/2008 in OHSAS 18001/2007), tehnološko napredno in strukturirano z najsodobnejšimi in nenehno posodobljenimi proizvodnimi obrati za proizvodnjo zobatih letev in zobnikov. V podjetju Gambini Meccanica najdemo visoko usposobljeno osebje, ki ponuja prilagojene odgovore na najbolj zahtevna vprašanja vsakega kupca. Danes, zahvaljujoč proizvodni fleksibilnosti in industrijski avtomatizaciji, Gambini Meccanica dobavlja zobate letve z visoko konkurenčnimi cenami po vsem svetu.

Zobata letev iz zobnik z ravnim ozobjem

Pošlji povpraševanje! info@tuli.si

Zobate letve z ravnim ali poševnim ozobjem

 

Gambini proizvaja precizne zobate letve s poševnim ali ravnim ozobjem z uporabo različnih materialov. Proizvajajo zobate letve od modula 0,5 do modula 30, od razreda kakovosti 5 do razreda kakovosti 10. Maksimalna dolžina zobatih letev kakovosti 5 v enem kosu je 500 mm, medtem ko so zobate letve kakovosti 6 na voljo v dolžinah do 2000 mm.

Okrogle zobate letve Round Rack

Zobniki s poševnim ali ravnim ozobjem

 

Gambini izdeluje precizne zobnike do maksimalnega modula M10 s samo rezkanimi ali brušenimi zobmi. Zobniki so lahko izdelani z ravnimi ali poševnimi zobmi. Največji zunanji premer, ki ga lahko dosežemo, je do 500 mm. Uporabljamo številne različne materiale: C45, 18NiCrMo5, utrjene in kaljene 38NiCrMo5, utrjene in kaljene 16MnCr5, sivo zlitino, različne vrste polimerov (plastika), ulitke, zlitine brona in aluminija, zlitine iz aluminija, nerjaveče jeklo in različne izvedbe bakelita.

Zobniki Straight Tooth Gear

Ne najdete kar iščete? Pošljite povpraševanje!
V ponudbi imamo veliko izbiro ležajev, tako prestižnih znamk kot cenejših. Izbirate lahko na primer med proizvajalci Bosch-Rexroth, INA, Schneeberger, HepcoMotion, TBI Motion, SKF, Hiwin, THK, NB; GMT, NSK in Ingus.

Pošljite povpraševanje

Preberite izkušnje kupcev