Spoštovani kupci. Obveščamo vas, da se bodo s 1. 2. 2021 dvignile cene artiklov znotraj kategorije Alu profilna tehnika za 5%.

SKF ležaji

SKF ležaji

SKF je vodilni proizvajalec ležajev na svetu in izdeluje skoraj vse vrste krogličnih in valjčnih ležajev. Na voljo so v različnih dimenzijah in zadovoljujejo veliko število zahtev glede delovanja in uporabe. Poleg ležajev s kotalnimi elementi SKF ponuja tudi širok izbor drsnih ležajev in puš, ki zadovoljujejo različne potrebe nihanja. Ležaji SKF so le del naše ponudbe ležajev. Naš prodajni program zajema kakovostne industrijske ležaje različnih priznanih proizvajalcev ležajev kakor tudi izdelke linearne tehnike in ostale strojne elemente. SKF Ležaji so vam na voljo iz različnih materialov (ležajno jeklo, nerjaveče jeklo - inox), iz različnih polimerov/plastik, s PTFE teflonskimi premazi, keramike, s steklenimi kroglicami itd.

Pošlji povpraševanje!
[email protected]

skf ležaji

Kroglični ležaji SKF

V našem prodajnem programu so najbolj prodajani kroglični ležaji SKF. Kroglični ležaji so vsestranski kotalni ležaji s čvrstim zunanjim in notranjim obročem ter kroglicami v kletki. SKF ležaji imajo preprosto obliko, robustno delovanje in enostavno vzdrževanje, dostopni pa so v eno redni ali dvoredni obliki, pa tudi v odprtih in zaprtih različicah. Zaradi procesa proizvodnje, ki se uporablja, imajo lahko odprti SKF ležaji utore na zunanjem obroču za tesnila in zaščito. Zaradi nizkega koeficienta trenja so kroglični ležaji primerni za velike hitrosti. Cena SKF ležajev je zelo ugodna, kakovost pa prvovrstna. Prepričajte se sami.

SKF kroglični ležaj

Katalog SKF ležajev

Na naši spletni strani si lahko brezplačno prenesete katalog SKF ležajev. V SKF katalogu so zajeti vsi standardni ležaji: kroglični ležaji, precizni vretenski ležaji, valjčni ležaji, konus valjčni ležaji, sodčkasti ležaji, iglični ležaji, ležaji z ohišjem, keramični hibridni ležaji, ležajne kroglice, drsni ležaji, ležajne puše, ležaji za visoke temperature itd. V kolikor imate težave z izbiro pravilnega ležaja nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Cenik SKF ležajev

Na voljo je bruto cenik SKF ležajev, kjer so razvidne maksimalne bruto cene različnih tipov SKF ležajev. Dejanske prodajne cene SKF ležajev so običajno bistveno nižje, tudi več kot 50%, glede na priporočene cene ležajev. Zato priporočamo, da nam pošljete povpraševanje s spiskom in količinami ležajev, ki jih potrebujete in vam bomo pripravili ponudbo z ugodnimi cenami.

 

Ne najdete kar iščete? Kontaktirajte nas tukaj.

 

Preberite izkušnje kupcev

 • Tuli - Jure Pleško
  Posted by:

  Zaposlujemo: Strokovni svetovalec v prodaji, smer strojništvo

  Zaradi povečanega obsega dela iščemo izkušenega strojnika za svetovanje končnim kupcem v prodaji. Idealen kandidat bo imel poleg ustreznega tehničnega znanja tudi smisel za delo s strankami in občutek za prodajo....

  Več
 • Tuli - Jure Pleško
  Posted by:

  S hvaležnostjo v 2021

  Tuli je družinsko podjetje in božično novoletne praznike preživljamo v krogu naših družin. Zato bo naše delovanje med prazniki nekoliko okrnjeno....

  Več
 • Tuli - Jure Pleško
  Posted by:

  6 najboljših veznih elementov za aluminijaste profile

  Aluminijasti profili so za inženirje odrasla različica Lego kock. Najboljši način za opis teh profilov bi bil, da so poceni, lahki in preprosti. Č...

  Več
Vse