Linearni aktuatorji za visoke obremenitve AUTOMATIONWARE

Mech Value Series:

Cilindri za manjše aplikacije, ki omogočajo zamenjavo pnevmatskih sistemov in doseganje natančne modulacije hitrosti z vmesnimi položaji in nastavljivim pospeškom.Na voljo z novim koračnim motorjem, ki omogoča zniževanje stroškov in zmanjšanje velikosti aktuatorja , ter natančen nadzor položaja.

 

Mech Line Series:

Električni cilindri primerni za industrijsko uporabo so odlična alternativa pnevmatskim ali hidravličnim cilindrom z izredno nizko nizkimi stroški vzdrževanja.Z dolgo življenjsko dobo brez vzdrževanja, in širokim naborom dodatkov  primernih za vse konfiguracije.

 

Mech Force & Mech Plus Series:

Cilindri za najbolj zahtevne aplikacije, kjer so potrebne velike sile  in / ali dolgotrajno delovanje.Dinamična obremenitev vreten je med najvišjimi na trgu, kar zagotavljajo vrhunsko kvaliteto  in zmogljivost pogona.Serija  Plus dodaja tehnologijo Ind. 4.0 in kompaktnost kot standard.

(AwareVu  patent za avtomatizacijo, ki preprečuje tridimenzionalne vibracije z uporabo elektronskega sistema v podstavku cilindra, lahko nadzoruje sistem prek omrežja Wi-Fi in in preverja napake v delovanju.)

 

GALERIJA IZDELKOV

 

 

AW Logo.jpg

 

 

Ne najdete kar iščete? Kontaktirajte nas tukaj.