Spoštovani kupci. Obveščamo vas, da se bodo s 1. 2. 2021 dvignile cene artiklov znotraj kategorije Alu profilna tehnika za 5%.

HIWIN Linearna tehnika

Kroglična tirna vodila in vozički

Linearna profilna oz. tirna vodila Hiwin serije HG so zasnovana z večjo nosilnostjo in togostjo v primerjavi z drugimi podobnimi krogličnimi vodili. Imajo enake nosilnosti v radialni, obratni radialni in bočni smeri ter samoregulacijo s čimer absorbirajo napake pri montaži vodil. Tako linearna vodila serije HG lahko dosežejo dolgo življenjsko dobo, omogočajo visoke hitrosti, visoko natančnost in gladke linearne pomike. Na voljo je tudi serija vodili Hiwin EG z nizkim profilom, pri čemer ohranja enake lastnosti visoke nosilnosti in togosti. 

Hiwin hg linearna vodila.jpg

Pošlji povpraševanje!
[email protected]

Valjčna tirna vodila in vozički

Hiwin serija vodil RG ima valj kot kotalni element namesto jeklenih kroglic. Serija tirnih vodil RG je zasnovana s kontaktnim kotom 45 stopinj. Elastična deformacija linearne kontaktne površine se med obremenjevanjem močno zmanjša, kar zagotavlja večjo togost in večje nosilnosti v vseh 4 smereh. Linearna vodila Hiwin serije RG zagotavljajo visoke zmogljivosti za visoko precizno proizvodnjo in lahko dosežejo daljšo življenjsko dobo kot tradicionalna linearna vodila s krogličnimi ležaji.

 

Hiwin rg tirna vodila.jpg

 

Izdelki linearne tehnike v spletni trgovini!
Spletna trgovina

Miniaturna vodila Hiwin

Hiwin serija MG zajema miniaturna linearna vodila, ki so izdelana v kompaktni velikosti z kontaktom kroglic v gotski obliki, kar zagotavlja visoko togost pri obremenitvah momentov v vseh smereh. Serija vodil MG nudi tudi protikorozijsko zaščito, ki je v celoti razvita v posebnem sloju iz nerjavečega jekla za delovanje v različnih delovnih okoljih linearnega vodenja. Hiwin serija MG je na voljo v ozki izvedbi (MGN) in tudi široki izvedbi (MGW).

Hiwin mg miniaturna vodila.jpg

Brušena in valjana kroglična vretena 

Kroglični vretenski sistemi so sestavljeni iz vretena in kroglične matice v kateri krožijo kroglice, ki služijo kot kotalni element. Hiwin kroglična vretena in matice pretvarjajo rotacijsko gibanje v linearno gibanje in se najpogosteje uporabljajo v industrijskih strojih in natančnih napravah. Hiwin ponuja široko paleto konfiguracij krogličnih vreten in matic, ki ustrezajo vašim specifičnim zahtevam za uporabo. Hiwin ima zmožnost izdelave brušenih vreten preciznostnega razreda JIS C0 in precizno valjanih krogličnih vreten razreda DIN 5 (toleranca koraka 23 mikronov na 300 mm). Kroglična vretena so na voljo od premera 4 mm do 120 mm.

 

Hiwin kroglična vretena.jpg

 

Linearni moduli Hiwin 

Linearni moduli se uporabljajo v številnih industrijskih panogah kot na primer za transport ali pozicioniranje komponent. HIWIN nudi linearne osi in module z pogonom preko zobatega jermena, za zahtevnejše aplikacije pa so na voljo linearni moduli s pogonom preko krogličnega vretena. HIWIN moduli so primerni za enostavno sestavljanje dvojnih in več osnih sistemov.

 

 

 

Ne najdete kar iščete? Kontaktirajte nas tukaj.

 

Preberite izkušnje kupcev

 • Tuli - Jure Pleško
  Posted by:

  Zaposlujemo: Strokovni svetovalec v prodaji, smer strojništvo

  Zaradi povečanega obsega dela iščemo izkušenega strojnika za svetovanje končnim kupcem v prodaji. Idealen kandidat bo imel poleg ustreznega tehničnega znanja tudi smisel za delo s strankami in občutek za prodajo....

  Več
 • Tuli - Jure Pleško
  Posted by:

  S hvaležnostjo v 2021

  Tuli je družinsko podjetje in božično novoletne praznike preživljamo v krogu naših družin. Zato bo naše delovanje med prazniki nekoliko okrnjeno....

  Več
 • Tuli - Jure Pleško
  Posted by:

  6 najboljših veznih elementov za aluminijaste profile

  Aluminijasti profili so za inženirje odrasla različica Lego kock. Najboljši način za opis teh profilov bi bil, da so poceni, lahki in preprosti. Č...

  Več
Vse