Mize s skodeličnimi ležaji za zamenjavo orodja

1.      Mize s skodeličnimi ležaji

 

Miza s kroglicami za menjavo orodja

Kot je prikazano na zgornji sliki, skodelični ležaji (oz. transportne kroglice) na mizi omogočajo hitro, natančno in enostavno premikanje. Kroglična miza tako pomaga zmanjšati utrujenost delavcev in izboljša učinkovitost dela. Težka obremenitev predmeta je enakomerno porazdeljena med skodelične ležaje, kar omogoča gladko neprekinjeno gibanje čez kroglično mizo. Montaža je preprosta, saj zahteva samo pritrditev kupljenih skodeličnih ležajev na mizo z že zvrtanimi luknjami. Da bi zmanjšali stroške, oglejte si naše natančno pripravljene kataloge za popolno rešitev. Če želite sestaviti takšno mizo, lahko kupite vse potrebne dele v naši spletni trgovini za skodelične ležaje. Za tehnične nasvete se obrnite na naše strokovno usposobljene strokovnjake, kontaktirajte TULI.

2.      Stojala in skladiščenje

Transportne krogle za shranjevanje orodja

 

Za manjša podjetja svetujemo tudi uporabo skodeličnih ležajev, saj lahko zelo pomagajo pri vzdrževanju in shranjevanju orodja. Opremljanje vašega delovnega okolja s skodeličnimi ležaji oz. transportnimi kroglami lahko zelo hitro pospeši vašo proizvodnjo tako, da zmanjša čas, potreben za pozicioniranje, transport materiala in montažo orodja.

3.      Mize za hitro zamenjavo orodja

 

Miza s skodeličnimi ležaji za hitro menjavo orodja

Še en odličen primer skodeličnih ležajev je predstavljen na zgornji sliki. Ta montažna linija omogoča hitro zamenjavo potrebnih orodij z zagotovljenim enostavnim montažnim postopkom.

Tagi:

Komentirajte

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *